Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

Colectia Prochaine » Coliere
upload/produse/53c7c86d8b3e2.jpg
zoom
Colier Striess
Colier handmade multifunctional din zale negre si aurii
255 lei
Cantitatea

Zambesc pentru ca ai soptit direct inimii mele, si nu urechii; mi-ai sarutat sufletul, si nu buzele; m-ai lasat sa-mi sprijin capul de spiritul, si nu de umarul tau.

 

Colierul a fost creat prin impletirea manuala a zalelor aurii cu cele negre, dupa modele inspirate de armurile medievale. Dualitatea creata de combinatia dintre forma volumetrica masiva a partii inferioare si planeitatea fluida si delicata a partii superioare face din acest colier o piesa interesanta. Opozitia auriu-negru ii confera o nota de distinctie, iar pozitionarea in partea din fata a sistemului de inchidere ii confera o libertate foarte mare purtare. In functie de cum alegeti sa-l inchideti, colierul isi schimba forma, rezultand o piesa noua (vezi poze). Asadar, dati frau liber imaginatiei!

 

Indiferent daca optezi pentru o tinuta casual sau una eleganta, purtand colierul handmade Striess vei atrage mereu curiozitatea celor din jur.

spune unui prietenspune unui prieten            arata pe: arata pe facebookfacebook arata pe twittertwitter arata pe messengermessenger

Detalii
Acest produs se potriveste cu
Colier Striess Colier Striess Colier Striess Colier Striess Colier Striess