Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

Colectia Prochaine » Coliere
upload/produse/4eb15d6401307.jpg
zoom
Coliere Brita
Coliere handmade din saten cu pietre semipretioase
198 lei
Cantitatea

Sunt o furtuna de sentimente vii, aventuroase, nesupuse. Sunt o suma de contraste si de culori pline de savoare, o insiruire de anotimpuri, fiecare cu povestea sa. Ia-ma de mana si hai sa ne pierdem intr-un nou univers.

Colierul handmade este realizat prin impletirea pietrelor semipretioase intr-o forma aglomerata, rezultatul fiind o bijuterie fina care subliniaza linia decolteului.

In aceasta poza sunt prezentate trei coliere, iar pretul este pentru un singur colier. Primul colier este format din jad vopsit (bordo), impletit cu saten lila inchis, iar al doilea, din aventurin (verde) impletit cu saten gri. Al treilea este realizat din agate crazy lace (galben) impletite cu saten auriu. Combinarea colierelor este o sugestie de asortare, ele putandu-se purta atat individual, cat si impreuna.

Oricare dintr coliere se poate purta singur sau combinat cu unul dintre colierele Ansia, Lirica, Ria sau Nesia.

Indiferent de alegere, oricare din colierele prezentate se asorteaza perfect unei tinute clasic casual sau unei tinute romantice.

spune unui prietenspune unui prieten            arata pe: arata pe facebookfacebook arata pe twittertwitter arata pe messengermessenger