Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

Colectia Prochaine » Coliere
upload/produse/4eb1384247481.jpg
zoom
Coliere Ansia
Coliere handmade din saten si pietre semipretioase
198 lei
Cantitatea

Ma intorc la lucrurile simple. Caut lumina puternica a soarelui imortalizata intr-un ghetar, seninul vazduhului uitat intr-o panglica sidefata de matase, frumusetea glaciala a unui cristal. Si ma transpun in fiecare dintre ele, pana ce redevin, cu totul, eu.

Colierul handmade este realizat prin impletirea pietrelor semipretioase intr-o forma aglomerata, rezultatul fiind o bijuterie fina si surprinzatoare, care subliniaza linia decolteului.

In aceasta poza sunt prezentate doua coliere, iar pretul este pentru un singur colier. Primul colier este format din cristale de stanca (transparente) impletite cu saten turcoaz, iar al doilea, din angelit (bleu) impletit cu saten gri. Combinarea colierelor este o sugestie de asortare, ele putandu-se purta atat individual, cat si impreuna.

Oricare dintre coliere se poate purta singur sau combinat cu unul dintre colierele Lirica, Brita, Ria sau Nesia.

Indiferent de alegere, oricare din colierele prezentate se asorteaza perfect unei tinute clasic casual sau unei tinute romantice.

spune unui prietenspune unui prieten            arata pe: arata pe facebookfacebook arata pe twittertwitter arata pe messengermessenger