Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

Colectia Prochaine » Coliere
upload/produse/4eb15e780e860.jpg
zoom
Coliere Ria
Coliere handmade impletite din saten cu pietre semipretioase
198 lei
Cantitatea

Nu mai am varsta inocentei, ci pe aceea a nebuniilor frumoase carora le spun „da” si pe care le asez apoi, in ramele timpului. N-am sa incetez nicicand sa ma bucur, sa plang, sa visez, sa traiesc. Ca un om viu. 

 

Colierul handmade este realizat prin impletirea pietrelor semipretioase intr-o forma aglomerata, rezultatul fiind o bijuterie fina, care subliniaza linia decolteului.

 

In aceasta poza sunt prezentate trei coliere, iar pretul este pentru un singur colier. Primul colier este format din jad vopsit (bordo) impletit cu saten lila inchis, al doilea, din cuart (roz) impletit cu saten lila inchis, iar al treilea, din aventurin (verde) impletit cu saten gri. Combinarea colierelor este o sugestie de asortare, ele putandu-se purta atat individual, cat si impreuna.

 

Oricare dintre coliere se poate purta singur sau combinat cu unul dintre colierele Ansia, Lirica, Brita sau Nesia.

 

Indiferent de alegere, oricare din colierele prezentate se asorteaza perfect unei tinute clasic casual sau unei tinute romantice.

spune unui prietenspune unui prieten            arata pe: arata pe facebookfacebook arata pe twittertwitter arata pe messengermessenger