Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

Colectia Prochaine » Coliere
upload/produse/508eb0f76716b.jpg
zoom
Colier Lustya
Colier handmade din zale negre si argintii impletite tubular
200 lei
Cantitatea

Cateodata ma simt atat de apropiata de anumiti oameni, incat, chiar daca nu i-am intalnit niciodata, mi s-ar parea firesc sa ma duc sa-i imbratisez, sa-i sarut si sa incerc sa le sterg amintirile urate. Nu ar fi momente stanjenitoare de tacere si nici sentimente de ascuns. Suntem legati atat de strans intre noi, incat, uneori, pentru o secunda, nu mai facem diferenta dintre straini si cei iubiti.

Colierul handmade este realizat prin impletirea zalelor de culoare neagra cu cele argintii, intr-o forma tubulara. Suprapunerea celor doua tuburi - unul negru, iar altul, argintiu - reprezinta contrastul binevenit in orice creatie.

Colierul Lustya se poate purta la orice fel de tinuta, de la una casual - de exemplu, tricou si jeans, pana la una eleganta - de exemplu, rochie de cocktail sau de seara.

spune unui prietenspune unui prieten            arata pe: arata pe facebookfacebook arata pe twittertwitter arata pe messengermessenger

Acest produs se potriveste cu
Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya Colier Lustya