Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

 

 

Fiecare femeie are povestea ei. Fiecare poveste incepe cu a fost odata ca niciodata…”. Doua zale. O suta, o mie de zale. O piatra semipretioasa. Si-un gand care le impleteste si le tine impreuna, pentru totdeauna.


Bijuteriile Prochaine isi spun povestea celor care vor s-o asculte. Povestea noastra incepe cu pasiune si migala si continua cu dragoste pentru frumos. Am pornit jucandu-ne cu doua zale, pe care le-am prins una de cealalta si le-am lasat sa se cunoasca. Din prima clipa s-au imbratisat atat de strans, de parca se cautasera dintotdeauna. De atunci, mii de alte zale s-au impletit cu ele, intr-o poveste de spus de-acum si pana la sfarsitul timpurilor. Si, la fiecare despartire, in fiecare clipa in care o bijuterie si-a luat zborul spre inima purtatoarei sale, i-am dat de grija sa-i poarte noroc si s-o faca fericita.

 

Bijuteriile noastre sunt creatii continue si fluide, au istorii autentice si vii, spuse pentru femei memorabile. Nu exista sfarsit, ci exista continuare. Aceasta poveste nu are final, ci se rostogoleste firesc si calm, capitol dupa capitol, si fiecare este surprinzator prin sensurile pe care le dezvaluie.  

 

Au fost odata experiente, iubiri, dezamagiri, sperante, visuri, indoieli, intalniri… care ne-au transformat in ceea ce suntem astazi: femei unice in fiecare expresie, extraordinare prin fiecare emotie! Cu cat simtim mai intens, cu atat stralucim mai puternic! Si fiecare alegere pe care o facem, cu inima sau cu ratiunea, ne conduce mai departe, catre urmatorul capitol, catre urmatoarea poveste ce abia asteapta sa fie descoperita. Prochaine.