Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

 

Termeni si Conditii

Acest document reprezinta contract intre Utilizator si S.C. Camilium Invest S.R.L. numita in continuare “Compania”. Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si conditii contractuale (Termeni si Conditii) inainte de a utiliza pagina de internet www.prochaine.ro

Utilizand acest Site sunteti de acord in totalitate cu acesti Termeni si Conditii, fara nici o alta restrictie. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest Site in nici un fel.

 

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin acest serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre tine si  “Companie”.  “Compania”  isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. “Compania” isi rezerva de asemenea dreptul de a amenda, adauga sau sterge orice aspect al serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe acest website. In cazul in care continuati sa utilizati acest serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului acord, inclusiv modificarile survenite.

Site-ul www.prochaine.ro, este proprietatea S.C. Camilium Invest S.R.L  inregistrata in Bucuresti,Sector 6, Str. Dreptatii Nr. 5, Bl. M22A, Ap. 90, J40/7014/2011, CUI/CIF: RO 28598436.

 

Accesul la informatiile de pe site

“Compania” garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.prochaine.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei  fara acordul prealabil scris al acesteia.

 

Comunicarea electronica

Cand vizitati www.prochaine.ro sau ne trimiteti email-uri, comunicati cu noi pe cale electronica. Sunteti de acord ca toate aceste comunicari: email-uri, note, conventii, newslettere, stiri, sau orice alt tip de informatii pe care noi le furnizam electronic, satisfac toate cerintele legislatiei nationale si europene. Acceptul dumneavoastra de a comunica cu noi pe aceasta cale, fie ca numai primiti aceste informatii sau si in cazul in care dumneavoastra ne trimiteti informatii pe cale electronica, reprezinta un accept echivalent cu semnatura olografa pe orice document fizic, ca si cum aceste informatii ar fi tiparite pe un suport fizic, in scris. Dumneavoastra, si “Compania” deasemenea, sunteti de acord sa respectati intocmai cele comunicate pe cale electronica, punand folosirea acestor comunicari sub incidenta prezentului document numit Termeni si conditii.

 

Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului www.prochaine.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea “Companiei” si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al “Companiei” a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.prochaine.ro numai in limitele metionate anterior in prezentul document.

 

Comentariile si alte comunicari ale utilizatorilor

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. “Compania” nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform prezentului document.

 

Despre produse si servicii

“Compania”  isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. “Compania” nu ofera nici o garantie, in mod expres nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea si tinerea la zi a continutului, materialele sau produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). “Compania” isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Produsele si serviciile sunt oferite in limita stocului disponibil.

 

Despre preturi

Preturile prezentate includ TVA (24%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site altfel. Pretul de achizitie tiparit pe factura finala va fi acelasi cu cel stabilit in momentul confirmarii comenzii pe mail, ca fiind comanda ferma. Nu exista limita minima de pret pentru a efectua o comanda. In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre sistemul nostru informatic. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in urma confirmarii comenzii pe mail. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, “Compania” este indreptatita sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans prin diferite metode (OP, card bancar, etc), diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.

 

Despre livrare

Livrarea produselor se face oriunde in Romania. “Compania”. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Costul transportului va fi suportat de catre cumparator, daca nu este specificat altfel, iar acesta va fi adus la cunostiinta clientului in momentul confirmarii comenzii. Costul transportului nu va fi restituit in cazul returnarii produselor. “Compania” isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti. Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

 

Despre plata

Plata produselor comandate conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua in avans sau la livrarea produselor (ramburs). “Compania” isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin transfer bancar cu ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre “Companie” la adresa de e-mail office@prochaine.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul “Companiei”. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

 

Dreptul de returnare a produselor

Clientul are dreptul de a notifica in scris “Compania” ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@prochaine.ro.

 

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.  

 

Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.prochaine.ro, sau de informatiile prezentate pe acest site, si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.prochaine.ro, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 

Confidentialitate

Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.
Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgam adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice “Compania” are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizati despre dumneavoastra sau o alta persoana. Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata prin posta pe adresa societatii noastre.

“Compania” confera dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastra de contact pe care le-ati inregistrat, unele aspectele de care sunteti interesat, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea puteti sa ne solicitati stergerea datelor dumneavoastra oricand, trimitand un email la adresa office@prochaine.ro