Fii prietenul nostru pe FACEBOOK!

Sunt deja prieten
Handmade, bijuterii si accesorii handmade - Prochaine

Colectia Prochaine » Coliere
upload/produse/53c7cc05c82e7.jpg
zoom
Colier Adria
Colier handmade multifunctional din zale negre si argintii
245 lei
Cantitatea

Devin puternica odata cu experientele pe care le traiesc. Fiecare sentiment devine o arma pe care o alimentez cu ambitie, inspiratie si succes, pentru ca eu sa ma simt in siguranta.

 

Creata  prin impletirea manuala a zalelor de culoare argintie cu cele de culoare neagra, dupa modele inspirate de armurile medievale, bijuteria surprinde printr-un contrast interesant creat intre volumul zalelor negre si delicatetea zalelor argintii.  Contrastul cromatic argintiu-negru face din acest colier o piesa moderna si urbana, usor de asortat oricarei tinute.

 

Interesant la acest colier este pozitionarea in partea din fata a sistemului de inchidere, ceea ce confera o libertate foarte mare purtare. In functie de cum alegeti sa-l inchideti (fragmentul alcatuit din zale negre este complet detasabil), colierul isi schimba forma, rezultand o piesa noua (vezi poze). Asadar, dati frau liber imaginatiei!

 

Aranjeaza colierul handmade Adria in functie de starea de spirit, asorteaza-l la orice tinuta, casual, eleganta sau de ce nu sport si paseste cu incredere catre noi inceputuri!

spune unui prietenspune unui prieten            arata pe: arata pe facebookfacebook arata pe twittertwitter arata pe messengermessenger

Detalii
Acest produs se potriveste cu
Colier Adria Colier Adria Colier Adria Colier Adria Colier Adria Colier Adria Colier Adria Colier Adria